اخذ اقامت یونان از طریق خرید ملک

یونان کشوری در جنوب شرقی اروپا، با جمعیتی در حدود 11 میلیون نفر می باشد.

 نقطه ی عطف اروپا، آسیا و آفریقا می باشد و در قسمت جنوبی جزیره ی بالکان قرار گرفته است.

از شمال غربی با کشور آلبانی، از شمال با کشور بلغارستان و جمهوری مقدونیه و از شمال شرقی با کشور ترکیه هم مرز می باشد. یونان شامل 9 ناحیه ی مقدونیه، یونان مرکزی، پلوپونز، تسالی، اییروس، جزایر اژه، تراکیه غربی، کرت و جزایر ایونی می باشد.

دریای اژه در شرق، دریای یونان در غرب و دریای کرت و مدیترانه در جنوب یونان قرار گرفته اند.

طولانی ترین ناحیه ی ساحلی با حوزه ی مدیترانه در این کشور وجود دارد.

آتن پایتخت آن و بزرگترین شهر آن می باشد که یکی از قدیمی ترین شهرهای جهان، با قدمتی بیش از 3400 سال است.

آتن به عنوان یک شهر جهانی، به واسطه ی موقعیت و اهمیت فراوان آن در زمینه های قایقرانی، مالی، تجاری، رسانه ای، هنری، تجارت بین المللی، فرهنگی، تحصیلی و توریستی، شناخته می شود.جمعیت آتن در مجموع بیش از 3 میلیون نفر تخمین زده شده است.

یونان کشوری پیشرفته و دموکراتیک، با اقتصاد درآمدی بالا، سطح زندگی و استاندارد بالای زندگی می باشد.

این کشور عضو شورای اروپا، اتحادیه اروپا، ناحیه یورو، سازمان تجارت جهانی و سازمان توسعه و همکاری اقتصادی می باشد.

با دارا بودن میراث فرهنگی منحصر به فرد، صنعت عظیم توریست و مراکز خرید گسترده داشته و به عنوان بزرگترین اقتصاد در ناحیه بالکان شناخته می شود.

زبان رسمی مردم ، زبان یونانی است و واحد پول رایج این کشور یورو می باشد.

مقدمات ورود 

درخواست برای اخذ مجوزهای لازم به منظور ورود، باید تقدیم پلیس محلی و یا اداره ی کل تبعات خارجی گردد.

در صورت حضور در شهرهای کوچک ، برای ارائه ی درخواست خود باید به شهرهای بزرگ و اصلی آن، نظیر آتن سفر کنید.

برای دریافت پاسخ درخواست خود، باید برنامه ریزی زمانی مناسب کرده باشید، چراکه مراحل اداری و اجرایی در یونان بسیار زمان بر است.

اجازه ی اقامت و کار برای شهروندان خارج ناحیه اقتصادی اروپا، تنها یکسال اعتبار دارد و پس از

اعلام درخواست به منظور تجدید آن، تا 5 سال نیز امکان آن وجود دارد.

شهروندان کشورهای خارج ناحیه اقتصادی اروپا، اغلب برای کار، تحصیل و زندگی  به

ویزای مخصوص آن احتیاج دارند.

هنگام حضور در یونان، همواره باید پاسپورت و یا اجازه ی اقامت خود را (در صورت داشتن) به

عنوان کارت شناسایی خود( مدرکی که افراد محلی نیز موظف به همراه داشتن آن هستند)، به همراه داشته باشید.

هر زمان که در یونان هستید، احتمال آن که از شما مدارک شناسایی خواسته شود، وجود دارد و در

صورت نداشتن آن ها پلیس حق آن که شما را برای پرسش و پاسخ به اداره ی پلیس ببرد، وجود دارد.

بازدید از یونان

بازدید کمتر از 90 روز

بازدیدکنندگان یونان در یک دوره ی زمانی، تنها فرصت بودن در یونان به مدت 90 روز را دارند.

درخواست اخذ این اجازه، پیش از ورود به یونان و از کشوری که متقاضی در آن اقامت دارد، امکان پذیر است.

هزینه ی دریافت ویزای توریستی یونان، در حدود 20 دلار آمریکا تخمین زده می شود.

مسئولان مهاجرتی یونان، اغلب از شهروندان خارج ناحیه اقتصادی اروپا، بلیت بازگشت، مدرک

داشتن مکان زندگی، منابع مالی و بیمه ی سلامت می خواهند.

اخطار

اگر شما در یونان بیش از 90 روز بدون افزایش ویزای اقامت یونان، زندگی کنید، 450 یورو جریمه می شوید و برای دوره ی موقت حق ورود به کشور یونان را نخواهید داشت.

تمدید ویزا

افزایش ویزای 3 ماه برای توریستانی که از خارج از ناحیه اقتصادی اروپا به یونان آمده اند، وجود

دارد ولی دریافت آن تا حدودی مشکل است و متقاضی باید مدارک خود را حداقل 2 هفته زودتر از

اتمام دوره ی 90 روزه، درخواست خود را ارائه دهد.

تغییر وضعیت

اگر شما یکی از شهروندان کشورهای خارج ناحیه اقتصادی اروپا هستید، امکان تغییر هدف سفر شما ، پس از حضور در این کشور وجود نخواهد داشت

و به عنوان مثال، اگر تحت عنوان توریست سفر کرده باشید، پس از آن در حین حضور خود

در یونان، امکان درخواست اقامت دانشجویی و کاری را نخواهید داشت.

به این منظور باید به کشور خود یا کشوری که در آن اقامت دارید بازگشته و سپس برای ویزای اقامت

بلند مدت خود برای حضور در یونان، درخواست دهید.

اخطار

ملیت های کشورهای خارج ناحیه اقتصادی اروپا، باید دارای پاسپورتی باشند که حداقل 3 ماه پس از

زمانی که تصمیم به ترک کشور می گیرند، دارای اعتبار باشد

تماس بگیرید
فارسی