ثبت شرکت در صربستان

 

اقامت صربستان

اقامت صربستان 

 

اقامت موقت + ثبت شرکت

  1. مراحل:

الف. ویزای نوع “C”

ب. ترجمه ی مدارک به زبان های انگلیسی و صربستانی

ج. تهیه آدرس دقیق

د. برنامه کسب و کار(Business plan) (سهام دار یا مالک)

  1. زمان:

پنج روز کاری

 

  1. نام شرکت   
  2. تایید شرکت
  3. ثبت در آژانس تجاری صربستان
  4. ارائه ی آدرس و محل سکونت شخصی
  5. ثبت نام برای اقامت موقت (کارت سفید)
  6. کسب مجوز اقامت
  7. پروانه ی کار
  8. گواهی مالیات اقامت و تاییدات و ترجمه

 

دریافت مجوز اقامت یکی از حقوق اساسی افراد خارجی در جمهوری صربستان است و توسط قوانین اتباع خارجی تنظیم می شود و سه نوع اقامت را مشخص می کند:

اقامت 90 روزه

اقامت موقت

اقامت دائم

  • اقامت 90 روزه در صربستان.

برخلاف اقامت موقت یا دائم، اتباع خارجی می توانند 90 روز در صربستان با یا بدون ویزای صربستان اقامت داشته باشند.

به شرط اینکه قانون دیگری یا قرارداد بین المللی ای این امر را محدود کرده باشد.

برای این نوع به اقامت مجوز خاصی از مرجع ذی صلاح لازم نیست. به هرحال، فرد باید ظرف 24 ساعت پس از رسیدن، اقامت خود را به پلیس محلی اطلاع دهد.

گزارش محل اقامت می تواند با رفتن به اداره ی پلیس محلی مسئول امور خارجی در مکان اقامت و همچنین به صورت اینترنتی انجام شود.

در صورت تغیر آدرس هم باید این کارها را انجام داد. 

همچنین، افراد حقیقی و حقوقی ای که خدمات اسکان را برای افراد خارجی ارائه می دهند هم باید اقامت را گزارش دهند.

این کار باید تا 24 ساعت پس از رسیدن انجام شود.

  • اقامت موقت در صربستان

اگر فرد قصد داشته باشد بیش از 90 روز در صربستان بماند، باید اقدام به اقامت موقت در صربستان کند.

در صورت توافق، مجوز اقامت فرد برای دوره ای بیش از 90 روز در سال صادر می شود.  که بستگی به وضعیت فرد دارد.

با درخواست مجوز اقامت موقت، افراد خارجی باید سندی معتبر از سفر و مدارک زیر را ارائه دهند.

که اثبات می کنند:

سرمایه ی کافی را برای زندگی دارند.

هدف اقامت موقت موجه است.

دلایلی که مجوز اقامت را موجه می کنند و می توان با آنها اقامت موجه گرفت توسط قانون بیان شده اند.

آنها عبارتند از:

کار، استخدام یا انجام تجارت و دیگر فعالیت های حرفه ای

رفتن به مدرسه، تحصیل یا آموزش‌ پزشکى‌، کار علمی، تحقیقات،  کارآموزى، شرکت در مبادلات بین المللی

تشکیل خانواده

دیگر دلایل موجه طبق قانون و قراردادهای بین المللی

فرد خارجی ای که اقامت موقت را به دلایل ذکر شده دریافت می کند باید طبق هدفی که اقامت را دریافت کرده در جمهوری صربستان اقامت داشته باشد.

تایید اقامت موقت در پاسپورت نگاشته می شود

. فرد خارجی می تواند 30 روز قبل از انقضای مجوز درخواست دهد تا اقامت موقت تمدید شود.

پس از تاریخ انقضا، اگر درخواست اقامت لغو شود یا اگر دولت تصمیم بر محافظت یا اخراج فرد بگیرد، اقامت موقت منقضی است.

  • اقامت دائم در صربستان

در صورت براورده شدن یکی از شرایط زیر، فرد خارجی می تواند اقامت دائم را از مرجع مربوطه دریافت کند:

افراد خارجی برای دوره ای بیش از 5 سال در صربستان اقامت داشته اند.

تا تاریخ تحویل درخواست برای اقامت دائم، با داشتن مجوز اقامت موقت در آن 5 سال (یا بیشتر).

حداقل برای 3 سال با یک شهروند صربستانی یا فرد خارجی دارای اقامت دائم ازدواج کرده باشند.

فرد نابالغی که دارای اقامت موقت صربستان است و یکی از والدین شهروند صربستان است یا اینکه فرد خارجی ای با اقامت دائم است.

افراد خارجی ای که ریشه ی صربستانی دارند.

افرادی که اقامت موقت دارند، اما اگر علایق دولت صربستان یا دلایل انسانی بیان کنند که این افراد باید اقامت دائم دریافت کنند، به این افراد اقامت دائم تعلق می گیرد.

  • سوالات رایج

برای مجوز اقامت به چه مدارکی نیاز داریم؟

مجوز اقامت

مجوز اقامت

برای هر نوع اقامت، علاوه بر درخواست، باید اسنادی را تحویل داد که دلیل اقامت را اثبات می کنند.

این اسناد بسته به دلایل فرق می کنند و توسط قوانین مختلف تنظیم می شوند. (مثلا آیین نامه های مقررات اعطای اقامت موقت به افراد خارجی برای تحصیل یا کسب تخصص، تحقیقات علمی، آموزش عملی، شرکت در مبادلات بین المللی دانش جویان یا دیگر فعالیت های علمی دیگر.)

اگر فرد بخواهد از طریق وکیل اقامت را دریافت کند، وکیل می تواند اطلاعات کافی را در مورد اسناد لازم ارائه دهد و به جمع آوری آنها کمک کند.

صربستان را بهتر بشناسیم.

چرا صربستان؟

تماس بگیرید
فارسی