کرواسی یکی ازکشورهای عضو اتحادیه اروپا و اصلی ترین کاندید پیوستن به حوزه شینگن است.

 

کرواسی

از مزایای اخذ اقامت کشور کرواسی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این کشور دارای اقتصادی رو به رشد مبنی بر پروژه های کلان در زمینه های ساختمانی، حمل و نقل و انرژی است.
  • پیشرفت متوازن موازی با امکان بهره مندی از امکانات مدرن و زیبایی های طبیعی از جمله خطوط ساحلی پهناور است.
  • سیستم و امکانات تحصیلی مدرن به صورت رایگان برای فرزندان.
  • تردد و مسافرت آسان بین تمام کشورهای اروپایی برای اتباع این کشور.

 

اخذ اقامت کشور کرواسی با روش های زیر انجام می پذیرد:

  1. سرمایه گذاری
  2. تجارت و کسب و کار (ثبت شرکت)
  3. رابطه خانوادگی
  4. اشتغال
  5. تحصیل
  6. خرید ملک

 

در این مطلب به بررسی شرایط و مراحل اخذ اقامت این کشور از طریق ثبت شرکت می پردازیم.

 

روش کار

روش انجام کار:

در ابتدا فرد می بایستی درخواست خود را مبنی بر اخذ اقامت در وزارت داخلی کشور مقصد ثبت کند.

 

مدارک مورد نیاز:

  1. کپی پاسپورت
  2. 2 قطعه عکس
  3. شناسنامه + ترجمه و تاییدات
  4. گواهی سلامت
  5. اجاره نامه یا سند ملکی
  6. گواهی عدم سوء پیشینه
  7. گواهی تمکن مالی (2000 کونا معادل 270 یورو برای هر شخص)

 

نکته: مجوز اقامت موقت اولیه یکساله است و قابلیت تمدید تا پنج سال را دارد. پس از طی شدن دوره پنج ساله اقامت موقت این مجوز به اقامت دایم تبدیل خواهد شد.

 

مراحل و مدارک ثبت شرکت در کرواسی:

  1. انتخاب اسم شرکت (تکراری نباشد، دارای کلمه خارجی نباشد)
  2. تایین آدرس محل شرکت (می توان آدرسی جهت دریافت نامه ها اعلام کرد)
  3. باز کردن حساب بانکی (در ابتدا حساب شخصی موقتی سپس به حساب تجاری تبدیل می شود)
  4. سفر به کرواسی جهت انجام امور یا امضای وکالت نامه و دادن اختیارات به وکیل جهت انجام موارد فوق.
  5. استخدام 3 فرد از اتباع کرواسی نیز لازم است.
  6. سپرده گذاری در حساب شرکت به مبلغ 20000-100000 کونا معادل 2600-13500 یورو (این مبلغ قابل برداشت است)
  7. پرداخت هزینه های اداری 3850 کونا معادل 500 یورو.
  8. پرداخت هزینه های دفتر اسناد رسمی برابر با 100 یورو.

 

نکته: شرکت ثبت شده می بایستی حتما فعال باشد.

نکته: شرکت با این میزان سرمایه می تواند شامل 3 کارمند و اعضای هیت مدیره باشد.

 

زمان انجام کار:

  • زمان مورد نیاز جهت انجام امور ثبت شرکت 7 تا 15 روز است.
  • زمان لازم برای گرفتن مجوز کار 30 روز است.
  • زمان گرفتن اقامت 2 الی 3 ماه + پروسه اخذ ویزا

 

 

تماس بگیرید
فارسی