Hungary

 

اقامت مجارستان چه مزایایی دارد؟

  • اقامت مجارستان را میتوان برای والدین و فرزندان اخذ کرد.
  • پروسه اخذ اقامت مجارستان به سرعت انجام می شود.
  • بازگشت سرمایه در کشور مجارستان ظرف مدت 5 سال.
  • امکان تحصیل رایگان به زبان رسمی
  • تردد آسان در حوزه شینگن.

بهترین روش جهت اخذ اقامت مجارستان ثبت شرکت است. در این روش پس از اقامت دایم فرد متقاضی می تواند جهت اخذ پاسپورت این کشور نیز اقدام نماید.

در متن زیر پروسه ثبت شرکت را بررسی می کنیم:

مدارک مورد نیاز:

  • کپی پاسپورت
  • کپی مدرک تحصیلی
  • اجاره نامه یا سند ملکی
  • گواهی تمکن مالی (حساب بانکی/ملک)
  • گواهی عدم سو پیشینه
  • گواهی سلامت
  • طرح تجاری
  • ترجمه مدارک به زبان مجاری

 

مراحل انجام کار:

پس از دریافت، ترجمه و تایید همه مدارک نامبرده درخواست اقامت نوشته و ثبت می شود که باید به تایید فرد متقاضی برسد.

تایید درخواست اقامت می تواند به دو روش انجام شود:

  1. از طریق وکالت نامه در سفارت
  2. سفر به مجارستان

نکته: توصیه می شود به مجارستان سفری کوتاه داشته باشید.

 

انتخاب اسم شرکت

تایین مدیر و اعضای هیت مدیره

تحویل مدارک به دادگاه

شروع پروسه مالی، حسابداری و افتتاح حساب

انجام امور مالیاتی و دریافت شناسه مالیاتی

پروسه اخذ اقامت

امور اداری جهت دریافت کارت

 

زمان انجام کار:

پروسه ثبت شرکت با توجه به تایین نوبت دادگاه:  دو هفته تا یک ماه

پروسه اخذ اقامت:  بین 30 تا 45 روز

نکته: پروسه اخذ ویزا به زمان فوق اضافه می شود.

زمان کلی انجام کار 5 تا 6 ماه.

 

شرایط خانواده:

امکان اخذ اقامت برای افراد خانواده به همراه مدیر شرکت وجود دارد.

 

شرایط حضور:

طبق قوانین مهاجرتی فرد متقاضی باید 183 روز معادل شش ماه و یک روز از سال را برای اخذ اقامت در آن کشور بماند.

 

اخذ پاسپورت:

پاسپورت مجارستان رتبه 24 دنیا پس از کشورهای کانادا و جمهوری چک را دارد و با داشتن آن فرد می تواند به 163 کشور بدون ویزا تردد کند. پروسه اخذ ویزا از ابتدا 8 سال زمان می برد.

تماس بگیرید
فارسی